יום ראשון, 22 בספטמבר 2024
מפגש זום
פסקול חדש לתכנים לימודיים בשימוש ב- AI
שרון מרגולין - מומחה בשילוב טכנולוגיות בהוראה ובפדגוגיה.
זמן ומיקום
יום ראשון, 22 בספטמבר 2024
מפגש זום
פרטי הארוע
"פסקול חדש לתכנים שלכם" במפגש זה נעמיק בשימוש בכלי AI להמרת תוכן לימודי טקסטואלי לפודקאסטים איכותיים ומגוונים. המשתתפים ילמדו כיצד לכתוב פרומפטים מיטביים להמרת טקסט לתסריט מדויק ונגיש, יכירו סוגים שונים של תסריטים (כגון שיח בין מומחה ללומד, מונולוג, דיבייט בין עמדות או פאנל מומחים), וייבחרו את סוג הפודקאסט המתאים ביותר למטרות הלימודיות שלהם. כמו כן, נדון ביתרונות של למידה באמצעות שמיעה, ובערך המוסף שפודקאסהמתודיקה של ה- AI צ'ק ליסט לכל מרצה מנחה או מורה – מה עושים מחר בבוקר אצלי בקורס?טים מביאים לעולם האקדמי: הם יוצרים חוויית למידה ניידת, מגוונת ואישית יותר עבור הלומדים. המשתתפים יצאו עם הבנה מעמיקה של כל שלבי ההפקה ועם פודקאסט לדוגמה המבוסס על תכני הלימוד שלהם. מומלץ להגיע למפגש עם תוכן טקסטואלי באורך של עמוד אחד (בערך), בעברית או בכל שפה אחרת שבה אתם מלמדים. יש להביא את הטקסט בקובץ דיגיטלי (כגון קובץ Word או DOCS) כדי שניתן יהיה לעבוד עליו במהלך הסדנה.
יום א׳, 22 בספט׳
|מפגש זום
המתודיקה של ה- AI
10-10:15 דברי פתיחה - שרית כהן - ממונה על פדגוגיה חדשנית, האגף הבכיר להכשרה וכניסה להוראה. בנושא ההילוך השלישי - מלמידה להוראה עם AI . 10:15 גדעון זיילר - יו"ר חברת מתודיקה ללמידה אפקטיבית. נושא המרכזי של המפגש.
זמן ומיקום
22 בספט׳ 2024, 10:00 – 11:15
מפגש זום
פרטי האירוע
פרטי המפגש המרכזי - המתודיקה של ה- AI צ'ק ליסט לכל מרצה מנחה או מורה – מה עושים מחר בבוקר אצלי בקורס?
האם אפשר להיות רגועים שאדע להעריך נכון את הלומדות והלומדים שלי ומה לעשות אם יש חשש שהשיטות הקיימות לא מאפשרות לי הערכה אותנטית ומהימנה? - האם אפשר לחסוך במאמצי העבודה שלי ואיך אזהה בקלות פעולות ידניות שיכולות להפוך לאוטומטיות - האם יש לי דרך פשוטה להגדיל את אפקטיביות הקורס שלי – ולהביא ללומדות וללומדים שלי למידה יותר איכותית? - האם הכנתי את הלומדות והלומדים שלי לעולם החדש באמצעות הקורס שלי? - ואיך לדעת שלא נפלתי על טרנד שכולם מדברים עליו אבל כלום לא עומד מאחוריו?