top of page
יום ראשון, 22 בספטמבר 2024
מפגש זום

פסקול חדש לתכנים לימודיים בשימוש ב- AI

שרון מרגולין - מומחה בשילוב טכנולוגיות בהוראה ובפדגוגיה.

זמן ומיקום

יום ראשון, 22 בספטמבר 2024
מפגש זום

פרטי הארוע

"פסקול חדש לתכנים שלכם" במפגש זה נעמיק בשימוש בכלי AI להמרת תוכן לימודי טקסטואלי לפודקאסטים איכותיים ומגוונים. המשתתפים ילמדו כיצד לכתוב פרומפטים מיטביים להמרת טקסט לתסריט מדויק ונגיש, יכירו סוגים שונים של תסריטים (כגון שיח בין מומחה ללומד, מונולוג, דיבייט בין עמדות או פאנל מומחים), וייבחרו את סוג הפודקאסט המתאים ביותר למטרות הלימודיות שלהם.  כמו כן, נדון ביתרונות של למידה באמצעות שמיעה, ובערך המוסף שפודקאסהמתודיקה של ה- AI צ'ק ליסט לכל מרצה מנחה או מורה – מה עושים מחר בבוקר אצלי בקורס?טים מביאים לעולם האקדמי: הם יוצרים חוויית למידה ניידת, מגוונת ואישית יותר עבור הלומדים. המשתתפים יצאו עם הבנה מעמיקה של כל שלבי ההפקה ועם פודקאסט לדוגמה המבוסס על תכני הלימוד שלהם. מומלץ להגיע למפגש עם תוכן טקסטואלי באורך של עמוד אחד (בערך), בעברית או בכל שפה אחרת שבה אתם מלמדים. יש להביא את הטקסט בקובץ דיגיטלי (כגון קובץ Word או DOCS) כדי שניתן יהיה לעבוד עליו במהלך הסדנה.



מבוא לבינה מלאכותית - מושגי יסוד - בשפה האנגלית
מבוא לבינה מלאכותית - מושגי יסוד - בשפה האנגלית

יום ב׳, 13 בפבר׳

|

virtual

מבוא לבינה מלאכותית - מושגי יסוד - בשפה האנגלית

ד"ר ראיד זגל, מרצה ופריזמאי במכללת דויד ילין, חוקר בתחום רשתות מחשבים, פרוטוקולי רשתות, הנדסת תכנה ושילוב טכנולוגיה בחינוך. פרסם מעל 40 מאמרים בכתבי עת שפיטים ובכנסים בינלאומיים.

זמן ומיקום

13 בפבר׳ 2023, 16:00 – 17:00

virtual

פרטי האירוע

בהרצאה יוצגו מרכיבים עיקריים של בינה מלאכותית (AI) כדיסציפלינה של מדעי המחשב, כמו: למידת מכונה, עיבוד שפה טבעית, ראייה ממוחשבת, רובוטיקה, קבלת החלטות ופתרון בעיות, ייצוג ידע והנמקה, קוגניציה ותפיסה.

שיתוף

bottom of page